Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

06-12-2014

i'd m thfft able (Scot Spear)
mama luna
-
Ο i'd m thfft able, κατά κόσμον Scot Spear, είναι ένας φουτουριστικός ρακοσυλλέκτης-ράππερ από το Portland, Maine. Εργαζόμενος στο εκκεντρικό δισκοπωλείο Strange Maine τα τελευταία χρόνια, ο i'd m thfft able αποτελεί ένα σπάνιο αμάλγαμα musique concrete, sound art και improv αισθητικής. Οι ζωντανές εμφανίσεις του είναι απρόβλεπτες και μοναδικές, καθώς ο ίδιος αναδεικνύει ασυνήθιστες μορφές έκφρασης όπως τραυλίσματα, κεκεδίσματα και λοιπές εκφάνσεις γλωσσολαλιάς σε ατόφια εργαλεία σύνθεσης. 
Με μεγάλη δισκογραφία (CDr, κασέτες, LP, βιβλία και DVD) σε label όπως: RRR, White Tapes, Chocolate Monk, Don’t Trust The Ruin, ORL αλλά και την δική του Mang-Disc, ο i'd m thfft able κατασκευάζει ένα διαχρονικό σύμπαν ολότελα δικό του, στην δική του χώρα, το Kraagistan.

Οι Mama Luma είναι ένα σχήμα από την Θεσσαλονίκη και απαρτίζονται από τους Χρήστο Γερμένογλου στα ντραμς και τα κρουστά, τον Παύλο Παυλίδη στο άλτο σαξόφωνο και τον Χάρη Αγορίτσα στο τενόρο σαξόφωνο και την κιθάρα. Μουσικά κινούνται στο χώρο του αυτοσχεδιασμού και της free jazz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: